pondelok 10. júna 2013

elfské pohnútky

Človek očakáva, že keď zoštátnicuje, už nič horšie ho v živote nemôže stretnúť a život bude po opustení priestorov komisie ako bombička, celé leto pred ním a najbližšie dva roky žiadne extrémnejšie stresové situácie. Bullshit.

Každopádne, iné som chcel. Chytila ma dnes ráno, čiže o jednej poobede, chuť nainštalovať WoW (World of Warcraft) a stráviť pri tejto namotávke takmer celé letné dni a noci. Nie som žiadny gamer a počítačové hry ma prešli už veľmi veľmi dávno. Bolo by ale fajn vhupnúť do virtuálnej reality, kde by som si eXPil a skilloval svoju postavu elfa čarodejníka, jednoducho povedané - makal na sebe. Zbieral inventár a peniažky a objavoval svet. Po pätine života strávenej s reálnou elfkou by som okúsil virtuálnu elfku a bohapusto ju ošukal pod kamenným mostom.

Ako väčšina vecí spomenutých na tomto blogu, o ktorých len rozprávam a ich zdieľanie nemá v konečnom dôsledku žiadny význam, je i toto nezrealizovateľné, nakoľko môj súčasný počítač by také nároky na výkon nezvládol. Tak mi neostáva nič iné, len využívať čas strávený za počítačom plnohodnotnejšie a sebarozvýjať sa. Škoda.

2 komentáre: